Ota yhteyttä: 0500 683595, kokkola(at)toimistokalusteet.com | Hinnat alv 0%

Oppilaspulpetti

Säädettävä kaasujalka
Ikään katsomatta ihmisten kesken on huomattaviakin kokoeroja, oltiinpa peruskoulussa, lukiossa tai aikuiskoulutuksessa. Tärkeää onkin saada säädettyä työpisteet ja pulpetit vaivattomasti ilman työkalupakkia kullekin sopivaksi.

Korkeus: 72 – 112 cm
Pyörillä: +5 cm
Säätötassuilla: +1–3 cm
Väri: harmaa varastotuotteena, kysy muista väreistä.

Kansi: 60 x 70 cm
Väri: valkoinen

Paino: 19 kg
Kansi+kaasujalka+lattiavaste

Kuvaus

Oppilasppulpettia voi säätää portaattomasti kaasujalan säätökahvasta kullekin käyttäjälle, kuhunkin tarpeeseen sopivalle korkeudelle. Oppimista edistävät aivojen hapensaanti ja kehon yleinen hyvä vireystaso, sillä oppimistilanteissa tarvitaan ajatuksenvirtaa ja sisäistämiskykyä. Kun keho nousee pystympään asentoon myös olemassa oleva happi kehossa pääsee virtaamaan paremmin ja vireystila kohoaa. Asennon vaihtaminen päivän aikana on ihmiskeholle hyväksi.

Oppilaspulpetit edistävät myös tilojen monipuolista ja muunneltavaa käyttöä, erilaisiin oppimis- ja opetustilanteisiin sopivaksi. Pöydät ovat käyneet läpi ulkopuolisen testilaboratorion testit
EN 1729-1, EN 1729-2 ja EN 13722 ja ne on todettu soveltuvan oppilaskäyttöön. Lattiavaste mahdollistaa myös erilaisten istuimien ja nojaimien säilyttämisen pulpetin alla.

Close Menu