Satulatuolit

Toimitukset kaikkialle Suomeen • Edullinen • Nopea • Takuu • Pyydä tarjous

SP Single Premium

Ergonomian ammattilaiset laajasti kannustavat istumatyötä tekeviä aktiivisempaan työskentelyyn. Fysioterapeutit, kalustevalmistajat, myyjäliikkeet ja muut asiantuntijat kehottavat jakamaan työpäivää jaksoihin, joissa työskentely tapahtuu istuen, seisoen tai satulatuolilla työtä tehden.

Satulatuolilla moni käyttäjä kokee aktiivisen työskentelyn helpommaksi. Istuminen tapahtuu istuinluiden päällä ja istumakulma on avoimempi. Satulatuolin muotoilu ja istumisasento kannustavat käyttäjää istumaan ryhdikkäästi. Sivuttaisliike on nopeaa ja ketterää, myös verenkierto ja aineenvaihdunta voivat toimia vapaammin.

Single Premium -satulatuoli on laadukas satulatuoli, jonka verhoilu on aitoa nahkaa. Korkeussäädön lisäksi tuolissa on istuimen kallistuksen säätö, jolla käyttäjä voi löytää itselleen mukavimman mahdollisen työskentelyasennon. Kiillotettu jalusta auttaa pitämään työskentely-ympäristön siistin näköisenä myös tiloissa joissa epäpuhtauksia kuten kuraa voi kulkeutua sisätiloihin käyttäjän kengissä.

Hinta 365,- sis. alv 24% (294,35 € alv 0%).